×

Història

Som la Farmàcia Ortopèdia Quintana Frigola, una farmàcia centrada en el que més importa: el teu benestar.

La nostra raó de ser són els nostres pacients i cuidar de la seva salut. És per això, que cada dia centrem els nostres esforços a escoltar-te i oferir-te el millor consell per a tu i els teus. 

La Farmàcia Quintana Frigola neix al 2010 amb profunda vocació de servei i innovació. Disposem de la certificació ISO 9001 que acredita que aquesta farmàcia  disposa d’un model de gestió que cerca l’excel·lència a través de la qualitat i la satisfacció del seus clients. Aquesta certificació indica que el Servei de Farmàcia garanteix tant a pacients com a professionals la màxima qualitat en tot el relacionat amb la preparació i dispensació de medicaments.

Un referent en serveis, en coneixements, en atenció personalitzada… volem ser el professional farmacèutic en qui decideixis confiar, perquè per a nosaltres el que importa ets tu. Dia a dia, centrem els nostres esforços a estar al teu costat i a millorar per a tu. El nostre compromís és amb la teva salut i amb el teu benestar.

Esperem que a la nostra farmàcia a Girona puguis trobar tota l'atenció que precises amb un tracte proper i professional, ajudant-te a gaudir de la millor salut possible.

   


Marques
Veure més
Categories
Preu