×

Et presentem al nostre equip

MONTSERRAT FRIGOLA

Farmacèutica
Especialista en dietètica i ortopèdia. Responsable de la gestió de la Qualitat. Viu el dia a dia de la farmàcia, coordina l’equip i vetlla per aconseguir les millors formacions que posa al servei dels nostres clients. Li agrada la música, en fa gaudir a tothom la farmàcia, i un cop al mes s’escapa per admirar-ne una bona òpera al Liceu.

AGUSTÍ DAVIU

Farmacèutic
Especialista en Formulació Magistral, Serveis Clínics i responsable de la categoria d’Ortopèdia. Està sempre al servei de les necessitats dels nostres clients, li agrada fer broma amb els companys i té una gran experiència en la farmàcia, de més de 20 anys. Li entusiasma el contacte amb la natura i en gaudeix amb la seva família i amics fent passejades els caps de setmana; pels moments de repòs busca la companyia d’un bon llibre.

VICTÒRIA ARGILAGA

Farmacèutica
Responsable en les categories de Dietètica, Fitoteràpia i Homeopatia. És una persona amable i atenta, que pensa sempre en el benestar dels nostres clients i, a més d’oferir una experiència de més de 20 anys a la farmàcia, continua motivada per aprendre coses noves cada dia. Li agrada fer excursions i sortides en bicicleta amb la família i els amics i gaudeix de l’esport i la natura.

MIREYA DOMÍNGUEZ

Tècnic de farmàcia
Especialista en la categoria de Dermocosmètica i la responsable del disseny d’exposició i aparadors de la nostra farmàcia. Ella fa que la farmàcia llueixi! És una persona que dedica als nostres clients tota la seva energia i empatia, escoltant-los i trobant la millor solució per a tothom. És una mama molt orgullosa de la seva filla i gaudeix compartint el temps lliure amb la seva família i formant-se per continuar creixent professionalment.

MARIA QUINTANA

Farmacèutica
Responsable del màrqueting, de la informàtica i de la gestió de la farmàcia. És una persona apassionada, compromesa i resolutiva. Sempre ha de trobar una solució per a cada cosa. Gaudeix de la muntanya amb la família i amics (a l’hivern esquiant i a l’estiu amb excursions), li agrada descobrir noves cultures viatjant i donar a conèixer la força, l’equilibri, el valor i el seny dels castells i de casa nostra.

Marques
Veure més
Categories
Preu